top of page
THE GOALS CLUB - BliksemLos_5.png

OVER THE GOALS CLUB

The goals club is in 2020 opgezet door mij omdat ik merkte dat er weinig tot geen plekken waren in NL waar goede begeleiding werd aangeboden tegen een betaalbaar tarief.

Ook vond ik dat er niet echt veel vrouw vriendelijke gyms in Rotterdam zijn waar vrouwen op professionele manier door vrouwen worden begeleid.

 

Mijn "goal" met The goals club is dan ook om zoveel mogelijk vrouwen op een professionele manier te begeleiden naar een gezonder en fittere levensstijl tegen een vriendelijk tarief.

TGC WEBSITE 2.jpg
AnoukSneller.com-013.jpg

"Je moet personal training niet zien als een kostenpost, maar als een investering in je lijf en gezondheid."

OVER PRISCILLA

Ik ben Priscilla , Ik ben 36 jaar oud en ik kom uit Hillergersberg.

 

Ik ben altijd al sportief geweest en heb vele sporten beoefend, maar toen ik in contact kwam met krachttraining was ik meteen verkocht! 

Na jaren van crash diëten en jojo'en besloot ik dat het genoeg was en heb ik het roer volledig omgegooid. Ik ben gezond gaan eten en ben mijn calorieën gaan bijhouden. Daarnaast heb ik het fitnessen/krachttraining weer opgepakt en de kilo's vlogen eraf, niet alleen het cijfertje op de weegschaal werd beter, maar ook mijn relatie tot voeding. Hierdoor ben ik uiteindelijk 30 kg afgevallen en nu 4 jaar verder zit ik nog steeds op hetzelfde gewicht.

Ik kreeg door mijn eigen transformatie vaak de vraag van meiden of ik hun wilde trainen en toen mijn toenmalige personal trainer mij een plek in zijn gym als personal trainer aanbood was de keuze snel gemaakt! Ik begon de opleiding tot fitnesstrainer en heb deze met daaropvolgend een aantal andere met succes afgerond.

 

Ondertussen heb ik een groot klanten bestand opgebouwd en een super mooie nieuwe "pink gym" opgezet in Nesselande waar ik elke dag mag werken met een groep powervrouwen en daar ben ik super trots op! 

AnoukSneller.com-191.jpg

YOUR PERSONAL #GOALDIGGER

WhatsApp Image 2020-09-30 at 23.23.59.jp
bottom of page